Starship
L O V E is .......

Cinta ?
Cinta adalah sesuatu rasa yang hadir dalam jiwa apabila kita mengenali seseorang itu yang telah berjaya menambat hati kita dalam pelbagai cara . Cara yang paling mudah adalah dari segi paras rupanya yang menawan pabila dilihat , indah pabila ditenung . Cinta membuatkan kita lupa akan semua . Ia akan mengubah segalanya tentang diri kita . Termasuklah cara pergaulan , percakapan , tingkah laku dan macam-macam lagi laa . Tipulah kita kalau tak pernah terjatuh cinta di usia muda kan? Mesti ada orang yg kita minat dan suka serta ingin memilikinya kan? Tipulah kalau tak rasa cemburu tengok orang yg kita suka rapat atau berbual mesra dengan orang lain kan? Mesti ada siket rasa sedih dihati yang tak mampu disampaikan melalui kata-kata hanya mampu berdiam diri saja . Memang kita tak ada hak untuk mengawal seluruh hidup orang yg kita sayang daripada melakukan hal-hal yg kita tak suka , tapi kita berhak untuk menjadi penasihat atau pembimbing dia supaya menjadi orang yg lebih baik mungkin?
J


BerCinta?
Di usia muda seperti kita ni mesti ada yang telah menambat hati kita untuk memilikinya dan tidak ingin melepaskan nya jatuh ke tangan orang lain . Ada pelbagai cara , jadi janganlah guna cara yang salah nanti awak sendiri yang rugi tau :P awak kalau suka dia , awak kena secuba menjadi kawan dia terlebih dahulu jangan lah baru je kenal dah kata ‘saya suka awk’ ‘jum couple?’ awak pike senang ke dia nak terima awak haa? Awak tak tahu mungkin dia pernah dikecewakan sebelum ni atau dia mungkin seorang yang tidak suka bercinta dan hanya suka berkawan biasa sahaja . Jangan bertindak secara melulu taw? Nanti awak yg melepas sebab apa?! Sebab nanti dia rimas awak dengan awak haaaaaaa tu lagi lah susah awak nanti ~




Relationship ? ♥

okay , today nak story pasal hari nie .. memang laahhh today tu hari nie takkan lah today tu esk pulak ,HAHA
#ignore me -,- hari nie online Muka Buku macam biasalahh makin hari makin bosannnn laaaa :'//

TeNeNeT !
ada manusia2 yang IM nama di rahsiakan :p macam biasa smbil online aiza mengeLIKE !! macam dekat KakiLIKE :'D
ada orang ajak aku buat fake relayyy :'p bukan seorang tapiiiii , tettttttttttttt (>.<) dalam masa yang sama pulak tu , mwehehe ... tapi aiza still buat fake relay dgn jack laaaa , acane? cenggituww leww beby xP
haha , jack baik jack gedik kay? paham takkk awak ? tak paham i sepak you ! HAHA ,

hari nie jugak aiza dah berkongsi masa lalu dgn SSII :) die baik gilaaa >p first time kenal die biase je lame2 ya Allah baiknyaaa diaa banyak nasihat akuuu >.$ aku pown nasihat die :) you jangan sedih2 lagi kay? kalau you ada jdoh dgn ex you tuu mesti you akan balik dgn die jgk :') kalau tak pown mgkin ada lg yg lebih terbaik dr dia mane you thu kennn ?
i don't know why dia cakap saya macam sebaya dia padahal saya lagi mudaaaaaaaa >< (perasankejup) suara dia? menggoda gilaaa , tahhlaa suara dia seronok dengar ,lol
merdu la katakan ;p dia cakap suara saya boleh tido lena kalau dengar Xd padahal nak ambil hati je tuu takpee i tahu lewww :D haha , kaylahh boiii :*

SOME WORDS!

406456_345569315463293_938588703_n_zpsb38283c9
Welcome to my diary. Please be nice here :*

Profile
Stuff
Rewind



Credits

cats-3-1
Edited by: Noranisa